Skip links

Echte Beoordelingen

Natuurlijk is het ook belangrijk wat mijn klanten van onze samenwerking vonden.

“Bradley is meer dan een gewone website ontwikkelaar. Hij denkt mee over het hele pakket. Met zijn kijk op stijl, uitstraling en merken is hij in staat om mee te denken vanaf het allereerste begin. Van logodesign en huisstijl, social media presence tot gewoon een heel goed draaiende en mooie website bouwen. Absolute aanrader.”

Ferdinand - Study Mastery
Ferdinand - Study Mastery

“Mijn vorige websitebouwer had door een drukke baan en geen tijd meer om een website te bouwen voor mijn fotografie bezigheden. Middels een oproep op social media kwam ik bij Bradley uit, de zoon van een goede kennis van mij. Het eerste contact met Bradley verliep meteen vlekkeloos, dat voelde meteen goed. Bradley heeft zich goed verdiept wat belangrijk was voor mijn site en duidelijk uitgelegd waarom ik voor het thema moest kiezen waar mijn site nu op draait. De afspraken en communicatie waren buitengewoon goed en duidelijk. Kortom, Bradley is een absolute aanrader om je website voor je te bouwen en dat ook nog eens voor een hele fijne prijs”

Jean Paul Witteman - Photoshoot JP
Jean Paul Witteman - Photoshoot JP

“Bradley had de opdracht om voor ons een whitepaper te creëren. Hij bood structuur aan, gaf advies over de huisstijl, kleuren, ontwerpideeën en veel meer.
Dit deed hij op een hele fijne manier, waardoor het werkprocess erg positief verliep.
Met zijn visie en werkmethode, resulteerde de whitepaper in een proffesionele, vriendelijke uitstraling die precies bij ons bedrijf past.
Bradley kan met de weinige informatie die wij hem gaven, een compleet passend product maken
Wij zijn erg blij met het werk van Bradley!”

Daan Manda - WorkGenda
Daan Manda - WorkGenda